1

Всичко за качествените лубрикиращи продукти

lbideamax Здраве https://life.dir.bg   Дискусия  23 Прегледа
Както самото име на продуктите предполагат, различните лубриканти съдействат за намаляване триенето между кожата. Така се увеличава възможността за подвижност, като се намалят рисковете от създаването на чувствителни места, изсъхването на кожата или по-сериозни наранявания в интимните зони на тялото.

Друга полза, в зависимост от вида на лубриканта, е хидратирането на нежните ерогенни зони. Чрез употребата на такъв вид продукти, вие можете да намалите негативните ефекти на неприятната жега и да запазите тонус и баланс в интимните зони на тялото.

Съвсем различно, е когато подобен вид продукти се прилагат в интимен контекст, тъй като е важно те да не бъдат комбинирани с контрацептиви като презервативи. Презервативите се произвеждат от специален латекс, които също съдържа специален, фабричен лубрикант, които ще реагира негативно с продукти на петролна или силиконова основа.

Коментари

Кой как е гласувал за тази статия

Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Iskam.net - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. Важно е да публикувате уникално съдържание, за да бъде максимално ефективен този ресурс за Вас.
С подкрепата на Дигитална агенция Viseo.

Последни комментари
Най-четеното
Statistics