2

Ръководство за миграция на уеб сайт - Дигитална агенция W-SEOcom

djunev Ново България Дигитален Маркетинг https://w-seo.com   Дискусия  13 Прегледа
Миграция на сайт - какво представлява този процес?

Това не е нищо повече от процес, чиято цел е да прехвърлите уеб сайт, например, към друга CMS, по-добър хостинг или друг интернет домейн. Мигрирането на страница може също да се нарече дейност като ребрандиране, сливане на страници или изтегляне на част от уеб сайт в поддомейн или друга директория в URL адрес.

Ако даден уеб сайт е мигриран правилно, можете да очаквате да запазите видимостта и трафика, а в някои случаи дори да ги увеличите. Въпреки това, ако нещо се обърка, този уеб сайт е по-вероятно да претърпи драстични спадове.
За да избегнете тази ситуация, трябва много да внимавате за темата и да планирате задачи за всеки етап – преди, по време и след миграцията на сайта.
Типовете миграция могат да се комбинират. Основно зависи от причината за трансфера и целта, която трябва да се постигне.

Коментари

Кой как е гласувал за тази статия

Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Iskam.net - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. Важно е да публикувате уникално съдържание, за да бъде максимално ефективен този ресурс за Вас.
С подкрепата на Дигитална агенция Viseo.

Последни комментари
Най-четеното
Statistics