4

Почистване на мазета

daweb Ново хамали хамалски услуги хамали софия https://hamalite.bg   Дискусия  732 Прегледа
Мазетата са място, където държим неща, които по-малко използваме, но в крайна сметка са необходими. В мазето можете да държите зимните или летните гуми, колелото и други обемисти неща, за които не можете да намерите къде да ги сложите в жилището.
Може да използвате помещението и за малка работилница, където да поправяте различни повредени неща. За да може това обаче да се случи, то трябва помещението да е добре почистено. Доста често това е работа, която отнема време и все не успяваме да стигнем до нея. Затова и на помощ идват професионалните хамалски услуги, сред които е именно и почистване на мазетата.
Добрата новина е, че помещението може да светне само за няколко часа и да се използва от ново. Като професионалисти, разполагаме с целия необходим за целта инвентар, както и предлагаме транспорт до специализирани депа за изхвърлянето на ненужните вещи.
След почистването можете да превърнете мазето като стая, в която да тренирате. Например с подходяща изолация, гипсокартон и боядисване това е напълно възможно. Ако пък все пак сте решили да използвате мазето по предназначение, ето какво да не държите вътре:
• Книги - може да изглежда чудесно място да държите прочетените книги долу, но ви съветваме да не го правите. Влагата и насекомите ще повредят хартията и следователно книгите няма да се използват.
• Детски играчки – същото важи и за тях. Дезинфекцирането им след престоя в мазето ще отнеме много време, което можете да си спестите.
• Дърва за отопление – влагата е враг на дървения материал и ако оставите там, то няма да можете да ги използвате и следователно да се отоплявате през зимата.
• Запалими предмети – да, те не се влияят от влагата, но ако мазето не е посещавано всеки ден и редовно, то е доста рисковано да ги оставите там.
Как се определя цената на почистване на мазе?
Тя се определя от различни фактори. Най-често това е големината на помещението, както и колко е затрупано то. След това идва и целта на почистването – дали ще го използвате за нещо повече от мазе или просто искате да имате още едно помещение, където да съхранявате по-едрите си неща, за които нямате място в основното си жилище.
След това цената се определя и от това колко хора ще са нужни за почистването. Обикновено идват двама хамали, но ако е по-голям обем на работата, то може да се наложи и повече хора.
Разбира се, при изготвянето на офертата винаги се стараем да се съобразим с всички фактори и предлагаме най-доброто. При ваше желание можем да направим консултация или оглед, за да сте максимално сигурни. За по-бърза реакция можете да ни изпратите снимки и по тях да реагираме, като нека да бъдат максимално подробни и ясни.
Защо да изберете нас за почистване на мазето ви?
На първо място ние сме професионални хамали. Имаме нужното оборудване и транспорт, за да извозим всички боклуци и да направим мазето ви като чисто ново. Услугите ни са на територията на София и околността.
Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Iskam.net - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. Важно е да публикувате уникално съдържание, за да бъде максимално ефективен този ресурс за Вас.
С подкрепата на Дигитална агенция Viseo.

Последни комментари
Най-четеното
Statistics