4

Изработка на уеб сайт

izrabotkanasait Дигитален Маркетинг изработка на уеб сайт https://ink.jabse.com   1 Коментари  62 Прегледа
Изработваме бързи и иновативни уеб сайтове, добре защитени и оптимизирани. Гарантираме качество на услугата и добра цена. Доверете ни се и се свържете с нас за повече информация, оферта и цена за вашият проект. На базата на вашите нужди и желания ние ще откликнем и ще Ви помогнем да се развиете онлайн.
Цели и етапи за стартиране на уеб сайта
На този етап клиентът открива целта на създаването на продукт, защо бизнесът се нуждае от него. Има потапяне в спецификата на бизнеса, обсъждат се желанията на клиента и бюджета на проекта. Въз основа на получената информация се дават препоръки за изпълнение, изготвя се техническа спецификация на проекта, прави се предварителна калкулация на разходите за труд и сроковете. От страна на разработчика обикновено има ръководител на проекти (PM) и технически специалист. Често на първата среща и канят дизайнера, тъй като той "в движение " да предложи някои идеи за изпълнение. Ръководителят на проекта придружава проекта на всички етапи, поставя задачи на изпълнителите и съгласува резултатите с клиента.

Коментари

  1. 1
    Dvizia

    Dvizia 28 дни назад Permalink

    Страхотни услуги! Браво и успех! Весели празници!

Кой как е гласувал за тази статия

Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Iskam.net - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. Важно е да публикувате уникално съдържание, за да бъде максимално ефективен този ресурс за Вас.
С подкрепата на Дигитална агенция Viseo.

Последни комментари
Най-четеното
Statistics