Avatar
Barbayani

1 Мои приятели 1 Ваши приятели
2

Част от деня на Хамали топ - Преместване на багаж мебели транспорт от Русе до Пловдив

barbayani България хамали пловдив преместване транспорт https://hamali.top   Дискусия  288 Прегледа
Потърсиха ни клиенти, които искаха да се преместят от Русе в Пловдив. В задачата беше да подготвим и подредим целия багаж, заедно с мебели и доста електроуреди, като перални и печки. Интересното в случая беше че притежаваха 80 инчов телевизор, който трябваше да обезопасим някак, проади липса на оригиналната му опаковка. Разбира се справихме се отнично с цляата задачка. Потеглихме към Пловдив и разтоварихме всичко в дома на клиента. Разгледайте мини публикацията, която е част от галерията в сайта ни. Можете да видите и малка част от други клиенти, които сме успели да заснемем.
2

Важни съвети за обезопасяване и опаковане преди преместване

barbayani Ново опаковане преместване местене хамали http://bit.ly   Дискусия  299 Прегледа
Всяко едно преместване е предшествано от обезопасяване и опаковане на всичко, от стъклени чаши, до големни и обемни предмети, като например мебели ит.н. Някои от нещата вероятно ще можете сами да опаковате, но за други ще се нуждаете от помощ с оглед на безопасното им преместване и транспортиране. Вижте какво съветват хамалите.
1

Курс за дронове и програмиране предназначен за деца

barbayani Технологии https://drones.bg   Дискусия  271 Прегледа
Съвсем скоро на 1-ви октомври ще бъде проведен курс за дронове и програмиране на дронове, който ще е насочен за деца от 9 до 12 години. Децата ще бъдат запознати по отблизо с технологията, ще се научат как да управляват дронове, различните видове дронове и устройството им, както и как да ги програмират да извършват различни движения и мисии. Дроновете стават и ще стават все по-популярна технология, а в близкото бъдеще ще бъдат част от ежедневието ни в един или друг аспект. Всеки малчугане може да посети курса, ще бъде забавен, гарантираме за това! Заповядайте с Вашето дете! За повече информация,
Научете повече ...
2

За какво трябва да внимавате, когато летите с дрон в горещо време

barbayani Технологии дрон горещо време дрон жега дрон дрон https://drones.bg   Дискусия  297 Прегледа
В горещото време, както Вие така и техниката прегряват от липса на охлаждане или от несмогване да се охлажда. Лятото е към края си технически, но реално топлото време ще продължи. Ето някои съвети как да не изпържите себе си и дронаси през горещините на август :)
2

DJI Tello лични впечатления научени неща въпроси и други разни

barbayani Технологии dji tello дрон dji tello дрон dji бай https://forum.drones.bg   Дискусия  276 Прегледа
Впечатления от малкия но вълшебен дрон DJI телло. Един от най-добрите нискобюджетни дронове с високо качество и производителност доста над цената за която се продава.
1

DJI Avata: Какво знаем досега за слуховете около този cinewhoop FPV дрон

barbayani Ново Технологии dji fpv dji avata dji cinewoop dji др https://drones.bg   Дискусия  297 Прегледа
DJI Avata е многодискутиран и дългоочакван от феновете на DJI дронове и като цяло всичките им продукти. Един от най-силно дебатираните модели е именно този и DJI Mini 3. Avata се очаква да се появи на пазара с официален релийз до края на август 2022.
2

DJI Agriculture пуснаха доклад за развитието на селскостопанските дронове

barbayani България Технологии https://djibg.eu   Дискусия  278 Прегледа
"DJI Agriculture" сектор на DJI, публикува Доклад, който показва отчет на развитоето на селскостопанските дронове за 2021-ва г., като се фокусира върху
2

Ново състезание от серията BubaShark - PAM CUP Пловдив - 3-ти септември 2022

barbayani Ново България дрон състезание състезание дронове mul https://drones.bg   Дискусия  294 Прегледа
След около 2 седмици ще се състои нов кръг от серията BubaShark Chapter на MultiGP, който ще се проведе в гр. Пловдив на 3-ти и 4-ти септември