2

Какво е авторитет на домейна

petromir Ново Дигитален Маркетинг https://www.dnevnik.bg   Дискусия  65 Прегледа
Домейн авторитет – какво представлява

Домейн Authority е един от ключовите показатели за SEO, използвани за оценка на качеството на домейн. Как бързо да повишите ранга на домейна е въпрос, който си задават SEO оптимизаторите по целия свят. Индикаторът DA се разглежда при избора на донори за сайт или блог; той може да се използва за проследяване на динамиката на конкурентите и идентифициране на спам сайтове. Днес в блога на сътрудника говорим за това какво е авторитет на домейна, какви фактори влияят на рейтинга и как можете бързо да увеличите авторитета на домейна.

Вярно е, малко от вас помнят Google Page Rank, но днес, все пак, много често се гледат домейн параметри, за да може да се прецени, дали един сайт е по-силен от друг.

Начинаещите SEO оптимизатори са нетърпеливи да разберат, как се увеличава този параметър, какво може да се стори, за да се подобври той, и успоредно с отва отделят много време за подобряване на производителността. Проблемът с този подход е, че не трябва да се закачате за авторитета на домейна, не трябва много да го мислите.

Важно е да се подобри качеството на вътрешната и външната оптимизация. В този случай позициите могат да се подобрят с времето, видимостта на сайта ще се увеличи и авторитетът на домейна плавно ще се повиши.

Коментари

Кой как е гласувал за тази статия

Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Iskam.net - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. Важно е да публикувате уникално съдържание, за да бъде максимално ефективен този ресурс за Вас.
С подкрепата на Дигитална агенция Viseo.

Последни комментари
Най-четеното
Statistics