Avatar
Elpak3

0 Мои приятели 1 Ваши приятели
2
Оптимизацията за търсачки или SEO (от английски : Search Engine Optimization) е набор от техники и похвати за показването на сайт на по-предни позиции.
1
Online търговията през 2021 ще трябва да преодолее проблемите които създаде пандемията covid-19 и да възвърне доверието на клиентите към e-shop.
1
Пречистването на питейната вода в рамките на пречиствателната станция след като приключи основната дезинфекция се нарича коагулация. Точният изказ на терминологията коагулацията е разпадането или утаяване на отломките като краен резултат от тяхното отделяне

1
Пропиленгликол е безцветно органично съединение, което практически няма миризма. Прозрачна течност с леко белезникава консистенция. „Химснаб – Химически продукти“ ООД гр. Пловдив е фирма, която е специализирана в търговията с химични продукти и може да предложи едни от най-добрите цени за нашия пазар.
1
Висококачествения калциев хлорид, CaCl2 е също предпочитан химикал за употреба. В сравнение с другите обичайни анти-лед продукти, калциевият хлорид осигурява оптималната комбинация от свойства за зимна поддръжка на пътища, тротоари и всякакви пространства около жилища. Това е неорганично съединение с формула CaCl2 .
1
Изработка на онлайн магазин с мобилна версия - много лесен и свързан с малко разходи начин да започнете собствен бизнес в сферата на e-commerce.
4
Натриевата основа и сапуните

Няма как да не знаете, че преди каквато и да била дезинфекция, на първо място застава доброто миене с вода и сапун. Сега ще ви изненадаме, но всъщност в много сапуни има натриева основа. Ако някога сте си мислели да правите домашен сапун, то със сигурност сте попадали на някоя рецепта включваща сода каустик.
2
Пропиленгликол най-често бива използван за защита на автомобилните двигатели. Интересът към него се засилва в момента, в който температурите започнат осезаемо да падат. Това вещество защитава превозните средства от корозия на двигателите.