Avatar
Elpak3

0 Мои приятели 1 Ваши приятели
4
Натриевата основа и сапуните

Няма как да не знаете, че преди каквато и да била дезинфекция, на първо място застава доброто миене с вода и сапун. Сега ще ви изненадаме, но всъщност в много сапуни има натриева основа. Ако някога сте си мислели да правите домашен сапун, то със сигурност сте попадали на някоя рецепта включваща сода каустик.
3
Оптимизацията за търсачки или SEO (от английски : Search Engine Optimization) е набор от техники и похвати за показването на сайт на по-предни позиции.
3
За какво плащат клиентите при SEO и как се измерва успехът? 2 проблема при работа с клиенти (Оптимизация за търсачки). Опитите не се броят. Важни са резултатите.
2
Може ли да купуваме линкове през 2020? За какво трябва да внимаваме и кои линкове ще помогнат на сайта ни.
2
Какво отличава търсения денатуриран етилов спирт от обикновения? На каква цена на едро може да се купи от Химснаб Наири Пловдив? Какво приложение има и става ли за пиене?
2
Химснаб Наири ООД в гр. Пловдив е българска фирма която търгува с химически продукти, промишлени химикали, лабораторни реактиви и химикали, битова химия и торове от 1989 г. Складовата база на компанията е в индустриалната зона "Север" в гр. Пловдив. Дългогодишният опит на "Himsnab Nairi" - himsnab.eu и високо квалифицираните кадри и позволяват да задоволява нуждите на българския пазар с над 4000 артикула от неорганична химия.
2
Калциев хлорид - CaCL2 Поддръжката и почистването на пътищата през зимния сезон носи огромно значение за тяхното благосъстояние и има за цел да редуцира неблагоприятното влияние от натрупаната снежна покривка и заледената пътна настилка. При по-продължителни и интензивни валежи от сняг се образуват плътни пластове, чийто повърхност често пъти е заледена, затова се налага интервенция с вещества, които сподпомагат топенето на леда.
2
Функцията и качеството на дадени лабораторни химикали, както и на реактивите, се определя от тяхната спецификация и квалификация. Талкът е широко разпространен. Основният скалообразуващ минерал на скалите, наречен талк е познат още като стеатит, мастна маса, или саксиен камък. Образува се по време на хидротермалната обработка на ултраосновни скали, доломити или в резултат на метаморфизма на богатите на магнезий седиментни скали.