4

Еднократни Пелени Premium Care Pants- Зона за щастливи родители

toniintro Здраве pampers пелени бебе бебета детско зд https://dzone.bg   4 Коментари  162 Прегледа

Създадени да са меки като коприна и леки като перце. Обуват се с едно движение дори, когато детето се движи. С Pampers Premium Care Pants забравите бъркотията при смяната на пелени. С еластичното и меко коланче, както и нежните ластичета на крачетата на вашето бебе, се гарантира непропускането на течност. Така вашето бебче, ще е сухо и чисто без да изпитва дисконфорт.

Коментари

 1. 1
  papurko

  papurko 194 дни назад Permalink

  Няколко пъти си поръчвам от D ZONE BG и съм доволен. Имах някои въпроси относно резликите между pampers premium care и Night Pants. Една много любезна дама ми обясни внимателно и тн. Даже ми дадоха промокод с отстпъка за следваща поръчка, от който се възползвах своевременно.

 2. 0
  petromir

  petromir 188 дни назад Permalink

  Определено обслужването е на високо ниво!

 3. 1
  oximoron

  oximoron 192 дни назад Permalink

  Имат добри промоции на Pampers active baby. Иначе оттам сме взимали козметика на Hipp. Любимото на малката е едно жълто пате на хип, което е за измиване на ръце и лице.

 4. 1
  petromir

  petromir 188 дни назад Permalink

  Аз също поръчвах и останах доволен! Поздрави!

Кой как е гласувал за тази статия

Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Iskam.net - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. Важно е да публикувате уникално съдържание, за да бъде максимално ефективен този ресурс за Вас.
С подкрепата на Дигитална агенция Viseo.

Последни комментари
Най-четеното
Statistics