3
Покривът е една от най-важните части на всяка сграда, колкото и глупаво да звучи. Той предпазва вътрешното пространство от парещото слънце, дъжд и сняг. Поради такива влияния всяко покритие става неизползваемо с времето, така че има нужда от ремонт. Извършването на покривни работи не може да бъде отложено, за разлика например от подови настилки или залепване на нови тапети, тъй като нарушаването на якостта на покрива може да доведе до катастрофални последици по време на първия дъжд. Говорим не само за наводнение и повреда на покритието, но и за възможния контакт на електрически уреди с вода. Ето
Подробности
2
Важно за корпоративната идентичност - съвети от дигитална агенция ВИСЕО
2
Много добре знаете, че всеки отрасъл в България си има своите спецификации. Така и туристическия сектор, когато се касае за счетоводство, си има своите специфики.
3
Натриевата основа и сапуните

Няма как да не знаете, че преди каквато и да била дезинфекция, на първо място застава доброто миене с вода и сапун. Сега ще ви изненадаме, но всъщност в много сапуни има натриева основа. Ако някога сте си мислели да правите домашен сапун, то със сигурност сте попадали на някоя рецепта включваща сода каустик.
2
Градинарството е прехрана за много хора, а за други е любимо хоби, което им помага да се отърват от стреса и внася положителни емоции в ежедневието им. В grow shop всеки, който се занимава с отглеждането на растения, ще открие всичко необходимо за това свое хоби ...
1
Често, сблъсквайки се с интериорен дизайн, се заемаме първо с кухненското пространство. Да разполагаме с удобна, функционална и красива кухня е мечта за всяко домакинство – ето защо не е никак изненадващо, че стартираме процеса по обзавеждане именно от кухнята.
Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Търси Нет - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. С подкрепата на Viseo.

Последни комментари