1

5 грешки които често се допускат при изпълнение на проекти

petromir Ново България https://www.bedenbogat.com   Дискусия  4 Прегледа
Качеството и времето на неговото изпълнение зависи от правилното формулиране на задачата. Дори грешната формулировка може да наруши работния процес.
Грешка №1. Чести проверки

Когато шефът възлага задача, той определя срокове за нейното изпълнение. И ще е погрешно да проверявате работата на всеки два часа, ако крайният срок е все още далеч. Това не се отнася за неотложни проекти, които трябва да бъдат направени с приоритет. Но в нормални ситуации допълнителният контрол води до проблеми и демотивация на изпълнителите.
1

Какво да правим с парите по време на инфлация

petromir Ново България https://topbg.org   Дискусия  4 Прегледа

„Не давай на брат си назаем срещу лихва сребро или хляб или нещо друго, което може да се даде на заем срещу лихва…” (Второзаконие 23:19). През 12 век папата обявява, че тези, които начисляват лихви, трябва да бъдат отлъчени и дори оставени без християнско погребение. Някои крале разбират папските инструкции като цяло по много особен начин и присвояват богатството на банкерите, като по пътя ги прогонват от притежанията си. Впоследствие обаче срещу много прилично заплащане ми разрешават да се върна и да продължа бизнеса.

1

Възможни проблеми при бременност - Рекламна агенция

petromir Ново България Здраве https://reklamnaagencia.com   Дискусия  6 Прегледа
БЕЗСЪНИЕТО ПО време на БРЕМЕННОСТ и невъзможността да се намери най-удобната поза за сън са често срещани при бременните жени.Предпазни мерки за
2

Цялостно професионално оборудване за хотели ресторанти

petromir Ново България Интернет https://hote.li   Дискусия  8 Прегледа
Цялостно професионално оборудване за хотели ресторанти

Да снабдите бизнеса ви с подходящо професионално кухненско оборудване от Мixhoreca е от съществено значение за неговия успех, независимо дали започвате ресторант от нулата или искате да разширите менюто си. Оборудването за готвене в кухнята на един ресторант включва всичко - от фритюрници, до големите, тежки котлони, които са основна част от всяко едно натоварено заведение за хранене. Освен това обаче професионалното кухненско оборудване включва фреш машини, индукционни котлони, конвектомати, фурни за пици и др.
2

Ключодържатели

petromir Ново България https://www.mnogomilo.com   Дискусия  9 Прегледа
Мили предложения за подарък - ключодържатели
1

Всичко за розите - грижи и отглеждане

petromir Ново България https://www.mnogomilo.com   Дискусия  9 Прегледа
Всичко за розите - грижи и отглеждане
1

5 съвета как да организираме незабравимо парти

petromir Ново България https://deva.bg   Дискусия  7 Прегледа
Времето навън става все по-топло, а с него идват абитуриентските балове, сватбите, летните рождени дни и още много други специални дати - все приятни поводи за
1

Защо да предпочетем вила в планината

gkondew България вила под наем в родопите вила в планина http://geobg.info   Дискусия  8 Прегледа
Защо да предпочетем къша за гости в планината? - Блог, Пътуване и туризъм
Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Iskam.net - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. Важно е да публикувате уникално съдържание, за да бъде максимално ефективен този ресурс за Вас.
С подкрепата на Дигитална агенция Viseo.

Последни комментари
Най-четеното
Statistics