2
Щастливата жена променя света. Всяка жена има свой мъжки идеал и ако има късмет да го срещне, тогава възниква единственото желание – бързо да влезе във връзка с него.
2
LED или светодиодна терапия е лечение на кожата, която използва светлина с различна дължина на вълната, включително червена и синя. НАСА първоначално разработва този метод за експерименти за растеж на растения при мисии на совалки, а след-това установява, че е надеждно и за лечение на рани и кожни проблеми.
1
Кверцетинът (qurcetin) е вид растителен пигмент (фитохимикал), който принадлежи към семейството на флавоноидите. Флавоноидите са група растителни химикали, които изразяват мощни антиоксидантни, противоалергични, противовъзпалителни и противоракови свойства. Този пигмент се среща в някои растения, храни и напитки, като ябълки, череши, червено грозде, червено вино, лук, зелен чай, цитрусови плодове и бъз. Чаят от елда също [...]
1
Лабораторни фризери - видове, приложение и фирма, от която да поръчате
2
Попит ключодържател с три бутона, различни цветове на бутоните
1
Психология на страха - съвети от експерти
1
Кулинарна рецепта за приготвяне на традиционна вита баница - от Gotvim BG com
Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Търси Нет - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. С подкрепата на Viseo.

Последни комментари