2
Какви са рисковете от ударно отслабване и последствията за нашето здраве. Как да отслабнем здравословно и да спазваме препоръките на докторите и диетолозите
2
Възстановяване на организма след Ковид. Кой се намира в групата на риска за развитие на усложнения от болестта?
1
Търсите списък с храни без глутен? Нашата статия ще ви помогне да се ориентирате по въпроса за приема на храни без глутен - Списък на храни
1
REVIV предлага пет специално разработени процедури, които осигуряват на тялото нужното количество витамини, хранителни вещества, електролити и антиоксиданти – в зависимост от конкретните нужди и състояние. Ако се нуждаете от хидратация след продължително физическо натоварване, или имате нужда да възстановите силите си след прекарани грип или силен стрес, ако искате да забавите процесите на старенее и да се наслаждавате на живота енергични, здрави и по-млади, нашите терапии са на ваше разположение.
1
REVIV Sofia е част от мрежата клиники на глобалния лидер в областта на интравенозните инфузии REVIV. С над 90 клиники по света и над 1 000 000 изпълнени терапии, REVIV е довереният партньор по пътя на качествения начин на живот – пълен с енергия, сила и здраве и най-доброто място за интравенозни терапии.

В България REVIV е създадена от екип, начело с д-р Бисер Пукалски.

Мотото на REVIV e „Живей отвъд границите“. В REVIV Sofia вярваме, че всеки заслужава да се радва на най-добрата си форма и Ви подаваме ръка в това начинание!
1
Д-р Бисер Пукалски е роден в София, израснал и завършил сециалност „Обща хирургия“ в Плевен. През втората година в казармата, по силата на обстоятелствата, става военен стипендиант и сключва договор с българската армия за 20 годишен период, което до голяма степен предопределя бъдещото му развитие.“ в Плевен.
В края на 80-те стартира кариерата си като още от самото й начало трупа богат опит на различни позиции в България, включително във Военномедицинска академия.
От 2004 г. до 2015 г. сменя професионалната си посока и се отдава на военни мисии зад граница. А към днешна дата е лекарят с най-много
Научете повече ...
Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Търси Нет - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. С подкрепата на Viseo.

Последни комментари