2
Много добре знаете, че всеки отрасъл в България си има своите спецификации. Така и туристическия сектор, когато се касае за счетоводство, си има своите специфики.
2
Важно е да знаем кога се източва виното от джибрите, защото това е определящо за вкуса, аромата и съхранението му. Точният момент е мног важен и ако искаме да произведем качествено домашно вино, трябва да забравим остарелите разбирания, че виното се държи дълго, преди да се източи от жибрите. В общия случай това не трябва да надвишава 10 дни.
1
Вероятно няма човек, който да не обича праскови и поради тази причина те се срещат почти във всеки двор. Също така вероятно всеки се е сблъсквал с най-често срещания проблем при тези овошки – къдравост по прасковата, която се изразява в накъдряне и окапване на листата и след това загуба на продукцията. Освен прасковите болестта може да зарази някои сортове кайсии и нектарини.
1
Шкембе от Кладница е често срещана гозба в България, а тази изпитана рецепта ще ви покаже как да направите тази чорба наистина вкусна.
1
Защо веществото пропиленгликол обикновено се използва по време на концерти? И какви вреди то може да нанесе на здравето? - научете с Lechenie.bg
2
Диетите са чудесен метод за сваляне на излишните килограми и справянето с проблемът, касаещ наднорменото тегло. Почти невъзможно е да отслабнете без диети и без нормализиране на храненето. Един от важните въпроси, които Ви касаят,
Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Търси Нет - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. С подкрепата на Viseo.

Последни комментари