Avatar
Marto76

0 Мои приятели 0 Ваши приятели
12

Ценни съвети за подово отопление

djunev Ново Строителство подово отопление за баня https://www.toplostudeno.com   Дискусия  520 Прегледа
Home подово отопление Видове подово отопление за баня, кои от тях е по-добре да изберете
Видове подово отопление за баня, кои от тях е по-добре да изберете
Подовото отопление е популярна система, използвана в различни помещения. Най-подходящо е подовото отопление за банята, където керамичните плочки се използват като подово покритие, тъй като материалът се счита за студен и неудобен за ходене на бос крак. За това могат да бъдат избрани различни системи и най-често възниква въпросът кои варианти на подово отопление са по-добри, воден или електрически. Всеки вариант има свои собствени характеристики,
Научете повече ...
11

Ремонт на баня София

marto76 Строителство https://aquaem.com   1 Коментари  2,207 Прегледа
Ремонтирането на вашата баня може да е трудоемка работа, но крайният резултат винаги ще бъде толкова добър, че дори не е нужно да мислите за това! Ремонтираната баня от професионалисти ще Ви даде среда за релакс и комфорт, за да се приведете в ред всяка сутрин.
Невпечатляващите и безлики бани са нещо от миналото, съвременните дизайнерски тенденции предлагат голямо разнообразие от стилове и посоки. Работата по ремонта на банята започва с безплатна оценка, която отчита основните изисквания на клиента, както и гъвкавостта проекта.
Майсторите на фирма АкваЕМ, ви предлагат висококачествени услуги
Научете повече ...
6

Новини от Благоевград

djunev България https://blagoevgrad.eu   Дискусия  494 Прегледа
Най-важните новини от Благоевград, региона, страната и света
5

ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ НА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ

petromir Технологии отопление https://topmaistor.com   4 Коментари  560 Прегледа
Повечето хора все повече мислят за снабдяване на дома си с разнообразни отоплителни системи. Някой използват повърхностни методи, като изолация на отделни секции на пода, стени и т.н., докато някой решава да направи цялостно обновяване на пода.

Съдържание на статията:

ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ
ПЛЮСОВЕ НА ПОДОВОТО ОТОПЛЕНИЕ
НЕДОСТАТЪЦИ НА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ
ДЪЛГО НАГРЯВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ
ОГРАНИЧЕНА ПЛОЩ ЗА ОТОПЛЕНИЕ
МРЕЖОВА ЗАВИСИМОСТ
ЕЛЕКТРИЧЕСКО ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ
КАБЕЛНО ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ
ЕДНОжилни
ДВУжилни
САМОРЕГУЛИРАНЕ
КАБЕЛНИ ПОСТЕЛКИ
ИНФРАЧЕРВЕНИ ФИЛМОВИ ПОДОВЕ
ПРЕПОРЪКИ
4

Bit-pazareu - Добави безплатна обява Рекламирай се

marto76 Интернет http://bit-pazar.eu   Дискусия  527 Прегледа
Bit-pazar.eu - Добави продукт или услуга в сайта за обяви напълно безплатно! Бърз и висококачествен начин да поставите безплатна реклама със снимки в секциите за автомобили, недвижими имоти, работа, дом и градина, услуги и да намерите необходимата информация на нашите страници.
4

Инфрачервена лампа с дистанционно за външно отопление, златна тръба, 2000W, IP65, 147-29565 - Shop Online bg

shop Технологии https://shop-online.bg   Дискусия  465 Прегледа
  Инфрачервена лампа за отопление на външни пространства със степен на защита против вода и прах- IP65: Отоплението на третото хилядолетие – така наричат специалистите инфрачервеното отопление. Съвременните лъчисти системи работят на принципа на слънцето – равномерно и във всички посоки, като използват инфрачервения спектър, в чийто диапазон свети и огромният естествен енергиен източник. Усещането [...]
4

Намерете майстор за ремонт на покриви

marto76 България ремонт покриви майстор https://topmaistor.com   Дискусия  429 Прегледа
Покривът е една от най-важните части на всяка сграда, колкото и глупаво да звучи. Той предпазва вътрешното пространство от парещото слънце, дъжд и сняг. Поради такива влияния всяко покритие става неизползваемо с времето, така че има нужда от ремонт. Извършването на покривни работи не може да бъде отложено, за разлика например от подови настилки или залепване на нови тапети, тъй като нарушаването на якостта на покрива може да доведе до катастрофални последици по време на първия дъжд. Говорим не само за наводнение и повреда на покритието, но и за възможния контакт на електрически уреди с вода. Ето
Научете повече ...
3

Строителен портал

marto76 България https://topmaistor.com   Дискусия  420 Прегледа
Всичко за вашия дом или офис. Намерете измежду стотиците строитлни фирми и майстори специалисти от цяла България! Майстори и фирми за ремонт на вашия дом, офис магазин и др.