4

Еднократни Пелени Premium Care Pants- Зона за щастливи родители

toniintro Здраве pampers пелени бебе бебета детско зд https://dzone.bg   4 Коментари  135 Прегледа

Създадени да са меки като коприна и леки като перце. Обуват се с едно движение дори, когато детето се движи. С Pampers Premium Care Pants забравите бъркотията при смяната на пелени. С еластичното и меко коланче, както и нежните ластичета на крачетата на вашето бебе, се гарантира непропускането на течност. Така вашето бебче, ще е сухо и чисто без да изпитва дисконфорт.

2

Хигиенични опаковки за храна

petromir Ново Здраве https://zdrave.xyz   2 Коментари  116 Прегледа
В днешно време, по време на пандемия, разносът на храни по домовете бележи огромен ръст. Бизнесът, особено ресторантьорският, много бързо се пренасочи към доставката на храна на адрес. Ако и Вие ст…
3

Етерични масла за постигане на баланс между човека и заобикалящия го свят

lbideamax Здраве етерични масла pranarom https://petel.bg   1 Коментари  102 Прегледа
Най-добре би било, ако можете да пробвате ароматерапия с всяко едно от тези етерични масла. Така ще можете сами да изберете кои са най-подходящите измежду тях за вашия дом.

Уханията им са доста различни едно от друго, ето защо няма нищо странно и е напълно нормално, ако един продукт ви допадне повече, а друг не ви се нрави чак толкова (разгледайте и изберете от магазина за ароматерапия Pranarom.bg).
2

Какво да подарите за Свети Валентин добри предложения за подарък на любим човек

petromir Ново Интернет Здраве https://www.podaruk.eu   1 Коментари  108 Прегледа
Свети Валентин е един от най-противоречивите празници за българите. В нашата страна някои хора принципно не празнуват Свети Валентин, тъй като се смята за католически празник. Други, напротив, чакат романтична почивка, за да признаят чувствата си или дори да направят предложение за брак. Във всеки случай подаръците за 14 февруари ще зарадват дори заклетите скептици – разбира се, ако изберете нещо, което човекът определено ще хареса като подарък.
2

Пачове за очи от корейската козметика– защо са ефективни

velogin Здраве https://uniqueshop.store   1 Коментари  224 Прегледа
Пачовете за очи за едни от най-предпочитаните комплекти, когато хората купуват корейски козметични продукти за изтощената си кожа на лицето.............
3

Материалът е от голямо значение при избора на мебели за баня

petromir Ново Здраве мебели за баня https://deva.bg   1 Коментари  138 Прегледа
Редица са нещата, на които да обърнете внимание, когато купувате мебели и аксесоари за баня. В настоящата статия, екипът на Deva.bg споделя изключително полезна информация, касаеща мебелите за баня, както и материалите, от които те най-често биват произвеждани.
Ако желаете да поръчате мебели за баня с дългогодишна експлоатация, то статията вярваме, че ще ВИ бъде много полезна!
Освен типовете материали, ще разберете и какви грижи да полагате, за да не изгният мебелите по-бързо.

Мебели за баня: какъв материал да изберете?Интериорът на банята, както и всички останали стаи в апартамента, трябва
Научете повече ...
Какво представлява Iskam.net

Платформата е безплатна и позволява търсенето и споделянето на интересно съдържание. Iskam.net - ако търсите или предлагате ценна информация - то тогава сте на правилното място. Важно е да публикувате уникално съдържание, за да бъде максимално ефективен този ресурс за Вас.
С подкрепата на Дигитална агенция Viseo.

Последни комментари
Най-четеното
Statistics