Съвети при ремонт на баня

Полезно

Банята е мястото у дома, което  собствениците на жилища обичат да ремонтират, дори повече от кухните. Баните са по-малки от кухните, което прави работата по-лесна и бърза. Освен това, това намалено пространство означава намалени разходи: по-малко подови настилки и боя, по-малко шкафове и плотове.

Но не забравяйте, че всеки всеки един цялостен ремонт на баня е придружен с къртене . Преди да пристъпите към приятната част с избирането на санитария, мебели, декорация, дръжки и т.н. трябва да минете и през малко тежка и мръсна работа. Можете да си спестите досадното къртене, като наемете фирма за кърти чисти извозва , която ще ви спести много време, труд и главоболия.

Вградени елементи като вдлъбнати сапунерки, шкафчета и дори държачи за тоалетни ролки извличат възможно най-голямо пространство от малките бани. Вградете в стените за допълнително място за съхранение.

Всички бани се нуждаят от някакъв вид вентилация, било то прозорец или вентилатор за баня. Избирайки вентилатор за баня проверете, както техния изпускателен капацитет, така и неговото ниво на шум. Поради малкото пространство на баните, дори умерено силен вентилатор за баня може да звучи твърде прекалено.

Изберете подова настилка за баня, която е достатъчно издръжлива, за да издържи на суровото ежедневно използване на банята. Най-подходящите подови настилки за баня са керамични и порцеланови плочки, луксозни винилови дъски и винилови плочки.

За да направите малката баня да изглежда по-голяма, уверете се, че вашата цветова палитра остава в гамата на светлите цветове. Тъмните цветове правят стаята по-малка и клаустрофобична.

Rate article
Iskam NET
Add a comment