Замаскиране на следи от къртене

Дом и семейство

Често се случва по време на ремонтни дейности неопитните домашни майстори, които работят с къртачи, да направят неволен пробив по здрав участък на стената. Ето защо, ако нямате опит в процеса на къртене по-добре оставете това на професионална фирма за кърти чисти извозва услуги. В настоящата статия ще ви дадем предложение, за това как да се справите със следите от къртене.

И така… инструментите и материалите, които ще ви бъдат необходими са: шпакловъчна смес, нож или шпакла, вода, грунд против петна.

Смесете шпакловъчната смес с малко вода и разбъркайте до получаване на кремообразна консистенция. С помощта на шпаклата загребете и вземете достатъчно количество за дупката, която ще запълвате. Натискайте и нанасяйте здраво, за да сте сигурни, че сместа ще уплътни добре дупката. Без да добавяте допълнително смес, минете с шпаклата перпендикулярно на досегашното полагане, за да изгладите и изравните зоната.

След, като изсъхне положената смес е необходимо дупката да бъде изшлайфана с кръгови движения. Имайте предвид, че това действие може да се наложи да повторите 3-4 пъти, докато не се уверите, че е станало перфектно.

След, като приключите с шлайфането е необходимо да положите слой грунд и търпеливо да изчакате да изсъхне. Накрая сте готови за полагане на боята.

Rate article
Iskam NET
Add a comment