Ресторантьорско оборудване с MixHoReCa – защо, кога и как?

Дом и семейство

Ресторантьорският бизнес става все по-конкурентен, макар и настоящите условия на пазара (особено тези от изминалите години) да затрудняват осъществяването на печеливши бизнес начинания. С излизането ни от напрегнатия свят на последните две години (че дори три!) обаче ще срещнем други обстоятелства. Надяваме се, че хранителната индустрия ще стъпи отново на своите крака с нова сила и сме подготвени да ѝ помогнем да го осъществи. За тази цел работим с пълна пара към създаването на висококачествено ресторантьорско оборудване. Дългогодишният ни опит ни е научил да подбираме всеки елемент с изключителна прецизност и благодарение на това при нас няма да откриете нищо, което не е преминало през щателни проучвания, проектиране и преценка.

Защо?

Може би въпрос номер едно, който изниква в ума ви, е защо да се доверите на MixHoReCa. Е, отговорът е едновременно прост и комплексен. Простият отговор е – защото ние доставяме отлична продукция на също толкова чудесни цени с пълна гаранция за качество и дълъг експлоатационен период.

По-дългият отговор обаче се състои от множество компоненти. Една от тях е изключителното разнообразие на селекцията ни. С нас всяко хранително или питейно заведение, та дори и бизнесите в областта на настаняването на гости могат да се възползват от първокласни решения за оборудването си.

Една от сферите в колекцията си, с която се гордеем най-много, е нашият продуктов каталог в областта на готварското оборудване. Тук сме събрали всичко, което ще ви е нужно, за да осигурите на персонала и клиентите си най-доброто преживяване, което могат да изпитат. Подбрали сме висококачествени котлони, фурни, печки, включително и индукционни такива, заедно с многобройна селекция от конвекторни уреди и конвектомати. Осигурили сме множество фритюрници, обръщателни тигани, парни казани, машини за паста и уреди тип Бен Мари.

Освен това сме изключително доволни и от подбора и производството на всеки от продуктите си в категория “Кухня”. Тук ще срещнете не просто обичайните прибори като ножове, вилици, лъжици, чаши и чинии. Да, разбира се, те присъстват. Но има и много повече. За улесняване на работния процес сме подбрали множество модули, ловератори, работни маси и други подобни. Освен това сме добавили редица уреди за затопляне или охлаждане на хранителни продукти, включително топ предложения за фризери, хладилници и хладилни маси. Индукционните ни уреди са създадени с огромно внимание към всяка една подробност. За да оптимизирате процеса на подготвяне на храната сме добавили редица кутери. С нас можете да готвите дори във вакуум, благодарение на серията ни Sous Vide.

В допълнение към тях осигуряваме и някои също толкова необходими малко по-специализирани уреди. Това са картофобелачки, дозатори за тесто, вакумиращи машини, миксери, уреди за запечатване на наденички, преси за бургери и т.н. За хигиената и санитарните условия се грижат продуктите ни за дезинфекция и уредите ни за миене на съдове.

Приготвили сме ви, разбира се, и всеки вид уред, от който ще имате нужда за своя бар. Като стартираме от кафемелачки и кафе машини и преминем през уреди за фреш, сокоизстисквачки, ледотрошачки, млечни шейкъри и цитрус преси и стигнем до ледогенератори, диспенсъри, блендери и групобар. Имаме дори и витрини – хоризонтални и вертикални модели.

Също сме помислили и за заведенията за бързо хранене. Те могат да се снабдят с уреди за бисквити, гофрети, дюнери, хотдог, палачинки, понички и хамбургери. Имаме множество микровълнови, преси и скари, тостери и фурни за пица. Допълнително сме осигурили и топли и студени витрини.

Сред нашите продукти има множество, произведени от неръждаема стомана. С тях можете да оптимизирате експлоатацията и почистването на уредите, като улесните работния процес и поддържането на правилна хигиена.

Естествено, дори и най-дребните нужди не бива да бъдат пренебрегвани. Е, не бихме казали, че посудата е дребна нужда, но както и да я окачествите – ние сме готови да посрещнем тази ваша необходимост.

Не по-малко важни са продуктите ни за съдържателите на хотели. Тук ще срещнете куп възможности да се снабдите с редица аксесоари. Сред тях влизат кутии и кошове, диспенсъри и кърпи, закачалки и сапунерки, поставки и огледала, заедно с някои други възможности.

С голяма гордост заставаме зад своите продукти и гарантираме за тяхното качество. Уверени сме, че те ще помогнат на всеки един собственик на бизнес в индустрията с хранителни и питейни заведения и хотели. Подбрали сме висококачествени материали, които после сме обработили с най-съвременни технологии спрямо най-добрите изисквания за безопасност и клас. По този начин сме постигнали страхотни крайни продукти, осигуряващи не просто по-лесна работа на персонала, но и по-висока ефективност с дълъг експлоатационен период. По този начин ви помагаме да намерите най-добрите решения за своя бизнес на отлична цена.

Нашата визия е да постигнем прозрачност и доверие, съчетавайки тези две ценности с взаимно уважение между доставчик/производител и краен клиент. Осигуряваме коректно отношение към всеки наш партньор и клиент. Мисията ни е да ви помогнем да постигнете качествени решения, поради което предоставяме и консултации, препоръки и мнения. Можете да се обърнете към нас по всеки един въпрос, касаещ професионалните кухни и оборудването на заведения.

Как?

Намирането на всичко на едно място е изключително лесно с MixHoReCa. Ние сме създали първокласен уеб сайт, който функционира като онлайн магазин, в който е събрана пълната ни гама продукти. По този начин пазаруването е бързо, лесно и удобно, само с няколко прости кликвания на мишката. Можете да навигирате с лекота из mixhoreca.com, за да прегледате цялостния ни каталог.

Кога?

Последният въпрос, който искаме да засегнем днес, е “Кога?”. Кога е най-удобният и полезен момент да се снабдим с първокласни ресторантьорски и хотелиерски решения с Mixhoreca? Е, отговорът е прост и лесен – веднага, щом възникне нужда. Още от първите моменти, в които решите да оборудвате своя ресторант, заведение или хотел с отлични уреди, аксесоари, посуда и други необходими елементи, можете да се свържете с нас и да направите поръчка. Както споменахме по-горе, можете да ни потърсите и винаги, когато имате въпрос, касаещ оборудването на професионални кухни, ресторанти и друг тип заведения за храни и напитки.

Rate article
Iskam NET
Add a comment