Ремонт на къщи и вили

Дом и семейство

Ремонтът на къщи и вили с всякаква сложност е специализацията на компанията „Ем Строй Ремонти”. Ние ремонтираме селски къщи, селски вили и ниски градски къщи. Ние ще извършим ремонтни дейности до ключ: от избора и доставката на материали до предоставянето на клиента готов резултат с гаранция. Ето още един плюс за вас: нашите специалисти ще разработят дизайнерски проект с отстъпка.

Ние ще направим ремонт на къщата в съответствие с вашите желания и договорени условия. Можете да ни поверите както елитен обект, така и бюджетен. Във всеки случай ние ще предложим най-доброто решение като цена и естетика. Извършваме работа на открито и закрито.

На сметката на ремонтните екипи на Ем Строй Ремонти има десетки доволни клиенти. Ремонтираме едноетажни, двуетажни, мансардни частни къщи, вили. Приемаме поръчки от жители и предприятия в София и Софийска област.

Ремонт на къща с преустройство

  • къртене и монтаж на интериорни и зониращи прегради;
  • комбиниране на коридора със съседната стая;
  • комбинация от кухня и хол;
  • преустройство на тавани и мазета;
  • създаване на допълнителна баня с вход от спалнята;
  • разделяне на големи стаи: създаване на допълнителна спалня, съблекалня,
  • офис, зона за отдих, библиотека и др.
  • подвижни отвори за врати и прозорци.

Ремонт на къща, вила без преустройство

  • подмяна на инженерни комуникации: канализация, водоснабдяване, отопление, вентилация, електрическо окабеляване;
  • подмяна на дограма, интериорни и екстериорни врати;
  • покривни работи: основен ремонт или частична реставрация, изолация, шумо, ветро и хидроизолация;
  • реставрация на фасади;
  • монтаж и свързване на санитарно оборудване;
  • грубо и фино покритие на подове, тавани, стени, нанасяне на финишни покрития: боя, мазилка, тапети и др.

Икономичен ремонт на къща

 

За да сте сигурни, че цената на ремонта не надвишава цената на самото жилище, свържете се с компанията Ем Строй Ремонти. Ние ще предложим бюджетни опции за ремонт, които ще ви позволят да поставите дома си в ред, да оборудвате комфорт за много години напред.

Ако поръчате ремонт на икономичен сегмент в къща или вила, това не означава, че резултатът ще бъде с лошо качество. Това означава, че ще прилагаме стандартни решения, доказали своята надеждност, ще използваме естетични и издръжливи, но не премиум материали. Ще ви осигурим 20% отстъпка.

Елитен ремонт на къщи и вили

Ремонтът на VIP ниво се различава от обичайния по няколко начина. Първо, то задължително се извършва по проект и с архитектурен надзор. Второ, използват се скъпи материали, понякога изключителни. За работа с тях са необходими специални умения, а понякога и специфичен инструмент. Трето, необходимо е да се внедрят сложни технически решения, да се промени функционалното предназначение на помещенията.

Поверете ни елитни ремонти във вила, частна къща или селска къща! Нашият дългогодишен опит в изпълнението на подобни проекти в София и Софийска област е вашата увереност, че ще останете доволни от резултата и няма да се уморите да завършите дори след много години.

Нашата специализация и подход към работата

 

Ремонтът на къщи и вили в София и Софийска област е едно от основните направления в работата на нашата компания. Ние ще ремонтираме вашата селска, градинска или градска къща. Можем да извършим основен или козметичен ремонт, частичен или до ключ. Всяка сложност и различни бюджетни опции – ние ще намерим индивидуален подход към вашата задача.

Ние предоставяме ремонтни услуги официално, тоест сключваме споразумение. Към него ще бъде приложена товарителница. Това означава, че първоначално можете ясно да разберете колко и за какво плащате, планирате разходите. Ние нямаме право да променяме този документ без ваше знание.

Тъй като комплексният ремонт на къщата ще отнеме повече от един или два дни, можете да заплатите нашата работа на етапи. Ние също така ще съгласуваме този момент с вас предварително и ще посочим в договора. Не препоръчваме изкуствено ускоряване на процеса, за да не влошите качеството. Ние обаче ще оценим реално сроковете и ще ги спазим.

Ремонт на частна къща до ключ в София

Нека да извършим ремонт на частна къща до ключ качествено и навреме. Искате ли да актуализирате интериора на дома си, да промените стила, с една дума, да донесете външен блясък? В този случай ние Ви предлагаме козметични ремонтни услуги. Извършва се в най-кратки срокове, тъй като не е необходимо да се занимавате с инженерни комуникации и преустройство.

Но ако се налага по-основен ремонт – със смяна на тръби, ВиК, ел. инсталации, монтаж и демонтаж на прегради, както и с промени в разпределението, фасадни и покривни работи – ние с удоволствие ще извършим основен или проектантски ремонт.

В нашата компания работят майстори с тясна специализация и всеки от тях (от дърводелец до бояджия-мазач) отговорно решава проблемите в своята област. Ясното планиране и координация на действията ще ви позволи да завършите ремонта на вила до ключ в даден момент.

Rate article
Iskam NET
Add a comment