Поликарт – производител на опаковки и канцеларски материали

Полезно

Polycart LTD – производител на опаковки, печатница поликарт, канцеларски материали, ученически пособия, печат на листовки, печат на каталози, печат на брошури, печатница за реклама, луксозни опаковки, рекламни материали и много други, в помощ на бизнеса.

Фирма Поликарт ООД, гр. Костинрод е производител на опаковки от хартия, картон, мукава, велпапе, пластмаса, фолиа и други синтетични материали, съсредоточена върху хранителната, фармацевтичната и козметичната индустрия, като също така можем да предоставим опаковки на конкурентни цени за производителите на уреди и части, големите потребители на канцеларски консумативи и рекламни материали. Фирмата е с голям опит в обработката на различни материали, като се стремим да предложим решение на най-добрата цена на пазара в България и заобикалящите ни страни – Румъния, Гърция и Сърбия. Тази фирмена страница е нашата платформа ЕФИ Радиус за информация и доставка на опаковки, като се стремим да бъдем максимално изчерпателни и кратки, в същото време да предоставим точна информация за спецификациите на предлаганите от нас продукти и конкурентни цени. За повече информация за фирмата, нашата история и дейност, можете да посетите нашата информационна страница на фирмата – www.polycart.info, където можете да прочетете повече за нашата насоченост на пазара, материалите с които работим и нашите партньори в опаковъчният сектор от България, Румъния и Гърция. Фирмата е член на национално представените работодателски организации в страната, както и на международни асоциации за опаковки, пликове, печатни технологии и опаковъчна техника, връзки към които можете да намерите в менюто долу в дясно. Имаме сертификати за качество ISO9001, околна среда и рециклиране ISO14001 и енергийна ефрективност ISO 50001

Посетете страницата на компанията и разгледайте предложенията!

ОПАКОВКИ ОТ КАРТОН

Опаковъчни суровини, материали, консумативи, машини и опаковане на договор за картонени опаковки от всякакъв тип, с или без печат, разнообразни структурни дизайни на кутии, материали и скорости на опаковане според приложението и целевата ценова група. Многообразието от опаковки е най-изчерпателното в страната, ако не и в целия регион на Югоизточна Европа. Като се започне от бели, напечатени кутии, през всички видове печат – флексо, офсет, сито и гравюра и допълване на офертата с всички видове довършителни възможности – сгъване на всички видове шевове, прозорци, топъл печат, персонализация с баркодове, ламиниране, лак, и други.

ОПАКОВКИ ОТ КАШИРАНИ МАТЕРИАЛИ

паковъчни суровини, материали, консумативи, машини и опаковане на договор за каширани опаковки от всякакъв тип, за транспортни и мултипак опаковки за местния и чужди пазари, с дебелини до 2 мм за микро велпапе и до 12 мм за велпапе. Тъй като това е сайта за обща информация, моля обърнете се към нашия продуктов каталог www.polycart.info за информация за всички видове кутии които можем да произведем, в допълнение на всички видове опаковки, изброени в него. Освен това, ние работим с производители на опаковки от чужбина, за да можем да предложим продуктите им на клиенти, с които вече са установени дългосрочни взаимоотношения.

ОПАКОВКИ ОТ СИНТЕТИЧНИ МАТЕРИАЛИ

паковъчни суровини, материали, консумативи, машини и опаковане на договор за фолийни опаковки от всякакъв тип, с или без печат и огромно разнообразие от разнообразни конструкции и материали за опаковане според продукта. С нашия производствен отдел PolyBags предлагаме всички видове торбички – за пазаруване, реклама, храна и сладкиши, подаръци и др. Ние произвеждаме повечето от тях, но в дългосрочен план за найлоновите торбички ние си сътрудничат с водеща компания в региона, която предлага найлонови и тъкани торби на по-конкурентни цени, а ние в замяна произвеждаме за тях хартиените торби.

Rate article
Iskam NET
Add a comment