Кутии за лекарства

Дом и семейство

КУТИИ ЗА ЛИСТОВКИ И ЛЕКАРСТВА, подробности прочетете тук!

Фирма „Поликарт ООД“ предлага на фармацевтичната индустрия листовки и кутии за лекарства във всякакви размери и форми, както и печат, така че да отговаря на съответното лекарство. Специализирали сме се в производството сред много индустрии и можем да задоволим всеки наш клиент. Имате избор между различни дизайни и цветове.

Пристъпваме с отговорност към всичките си поръчки, особено необходимо е да се наблегне на точната направа на необходимите материали в тази сфера, тъй като отговаряме за създаването на точната информация да бъде напечатана цялостно и точно, също така блистерите трябва да са добре подготвени, за да съхранява препаратите.

Предлагаме разнообразие от видове кутии, например напечатани, бели и минати през видовете печат, които са офсет, флексо, сито и гравюра.

Довършителната процедура се състои от сгъване на шевовете, топъл печат, прозорци, ламиниране, лак и други, които са важна част от цялостния материал.

Предлагаме направата на етикети за лекарствени медикаменти, които са с надпис на името и съдържанието му, за да се улесни клиента като го информира бързо и лесно.

Листовките са ежедневие за нашето производство. Държим на отговорната работа, защото те са важна част от продукта, която съдържа необходима информация. Тя трябва да дава цялостна и точна информация за лекарствения продукт, като по този начин помага на хората да разберат дали препаратът ще им помогне и дали се съдържат вещества, които може да им навреди. Листовките присъстват в почти всяка кутия лекарства. Те са добре структурирани и лесно може да се намери нужната информация.

Предлагаме материали като вълнообразен картон и велпапе за производството на кутиите за лекарства, понеже обикновеният картон може да бъде прекалено тънък. Така се постига твърдост и здравина на опаковката като се и запазва качеството на снимката.

Предлагаме различни допълнителни материали за лекарства и хранителни добавки като етикети, брошури, кашони, стендове, листовки и алуминиево фолио за блистери от различни материали.

За контакти:

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София област

ел. поща: sales@polycart.info

тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Rate article
Iskam NET
Add a comment