Шкафове за тераси

Дом и семейство

Ако търсите пластмасови шкафове за тераса, за да Ви е удобно, както през лятото, така и през зимата, то тогава тази публикация е точно за Вас.

Характеристики на пластмасовите шкафове


Пластмасовите шкафове са изработени от полимерна пластмаса, в различни цветове. Повърхността на панелите може да бъде гланцова, гофрирана, матова, гладка. Има опции с рисунки, огледала и стикери.

Шкафовете с компактни размери заемат второстепенни позиции в интериора (временно шкафче, допълнителен елемент). Плъзгащите се гардероби са масивни и могат адекватно да украсят стаята. Продават се готови, в сгъваема форма, има масивни модели.

Шкафовете за тераси, изработени от ПВЦ имат своите плюсове и минуси. Преди да купите, е полезно да знаете цялата истина за артикула, който избирате.

Плюсове минуси
Лекото тегло ви позволява лесно да транспортирате и премествате в къщата. На външен вид той е по-нисък от мебелите, изработени от дърво.
Ниска цена. Лекото тегло отнема стабилността.
При движение по пода не разваля покритието. Страхуват се от UV лъчи.
Може да се измие със сапунена вода. От голямо тегло може да се деформира.
Лесен за сглобяване и демонтаж, транспортиране от място на място. Склонност към механични повреди.
Не се нараняват от влага, температурни промени.
Има много различни модели.

Всеки тип пластмасови шкафове има своя собствена функционалност:

За играчки – удобни са шкафове с чекмеджета, модулни, подови
За кухнята – с врати, с отворени рафтове, висящи. Удобно е да съхранявате кухненски прибори, перилни препарати, салфетки, кърпи, гъби и др.
За банята – шарнирна, ъглова, без фасади, с рафтове, с врати, модулна.
Външен шкаф – може да бъде подов, висящ, отворен, с врати. Директно назначаване: вила, открит балкон. Опцията с врати ще предпази всяко нещо, инструмент от дъжд и мръсотия.

И така, какъв шкаф за тераса ще изберете, зависи от личните предпочитания. Важно е, че на този сайт можете да направите правилния избор, тъй като Ви очакват десетки модели артикули от този тип.

Rate article
Iskam NET
Add a comment