Защо курс за напреднали в Jenya Myankova – Lash Boutique

Мода

      Красотата е увереност. А да създаваш и поддържаш красотата е призвание. И изисква професионализъм и качество.

Никога не са достатъчни само основни знания в дадена професия. Всичко се развива невероятно бързо и новости изникват почти всеки ден. Така е и с миглопластиката. Тази съвкупност от техники за прекрасни мигли се обогатява постоянно, за да предостави на дамите по света повече възможности за да изявят красотата на погледа. 

     Затова освен базовият курс по миглопластика за начинаещи, аз водя и курс за напреднали в миглопластиката – “Руски обем”.

В своята същност миглопластиката представлява оформяне на ресниците на очите, като към естествените мигли се прикрепят синтетични, имитиращи идеално миглите, влакна. 

     Но за да е ефективна миглопластиката, тя трябва да се представя на ниво като качествена услуга в обществото. Което изисква от своя страна непрекъснато усъвършенстване на миглостилистите. Перфектният краен резултат изисква спазването на много критерии, използването на качествени материали и висок професионализъм. И ако ти решиш да напреднеш в миглопластиката, то курсът за миглопластика „Руски обем“ е твоят курс. 

      Работата с пинсети и как се моделира окото по новите техники е основната тема на курса миглопластика за напреднали. За да е качествено обучението, ще си припомним за анатомията и физиологията на естествената мигла, като ще допълним с нови знания. Ще разгледаме и различните видове материали (мигли, лепила, апликатори, четки и др.) и случаите в които се използват.      С удоволствие ще те науча на всички тайни, свързани с добрите техники за удължаването на миглите. Интегрирам успешно новостите в миглопластиката и ще те науча как с лекота да ги прилагаш и ти.

      Целта на миглостилиста е да създаде дълготрайна красота на очите, по най-правилния и здравословен начин за своята клиентка. Затова и част от курса за напреднали по миглопластика е посветена на изчистването на грешки в работата. С гордост мога да заявя, че като квалифициран професионалист, аз ще съм до теб за да се усъвършенстваш и надминеш себе си. 

      Практическите часове на курса за миглопластика предоставят възможност за работа с качествени материали върху реални модели. И понеже държа на качественото обучение, всеки курсист има възможност за допълнителни часове по практика. След завършване на курса се получава сертификат, а при желание и удостоверение от МОН. 

     Като професионалист в сектора, трябва да призная, че Lash секторът в България е все още нов и на пазара има малко професионалисти, които да са в час с новите техники. След обучението в моите курсове миглопластика, ще можеш да се реализираш с висока конкурентоспособност, което ще ти донесе и отлични печалби. 

      В своето обучение, провеждано в Lash Boutique – Jenya Myankova, съчетавам опит, знания, качествени консумативи за миглопластика, лично внимание, практически часове и теория по всеки въпрос на миглопластиката. Ако искаш да се усъвършенстваш като миглостилист и да си в крак с новостите, запиши се на моите курсове по миглопластика за напреднали – “Руски обем” в Lash Boutique – Jenya Myankova!

 Моите курсове обучават професионални кадри по миглопластика, които работят със самочувствие, използвайки качествени материали. 

Можеш да разгледаш сайта ни – https://myankova.com/obucheniya, а при въпроси да ги зададеш в инстаграм и фейсбук страниците ни. На телефон 088 675 4370 може да се запишеш за обучение или да ни попиташ за друга удобна дата, в случай, че посочените не те устройват. 

     Стани най-добрият миглостилист в миглопластиката, учейки се от най-добрата квалифицирана преподавателка!

Rate article
Iskam NET
Add a comment