Дамските парфюми Hugo Boss, за които ще получите комплименти

Мода

Немската марка за мода и парфюмерия Hugo Boss е основана през 1924 година в Метцинген и носи името на създателя си – Хуго Бос. Стилът на бранда е повлиян от европейските тенденции. Бързо се налага в производството на класически, спортни и ежедневни облекла с бохемски полъх. Първите си парфюми Hugo Boss лансира през 1985 година. Макар първото ухание да е Boss Number One за мъже, през годините немската марка лансира и много красиви аромати за дамите. Около 150 са парфюмите в каталога на Hugo Boss, като нови продължават да се произвеждат. Ароматни композиции за бранда са проектирали Софи Лабе, Беатрис Пике, Аник Менардо, Мари Саламан, Онорин Блан, Калис Бекер, Жерар Антони, Бруно Йованович, Паскал Горен, Луиз Търнър, Доминик Ропион, Мишел Жирар и др.

Hugo Boss Ma Vie напомня на дамите да се радват на малките неща в живота

Парфюмът е лансиран през 2014 година, а лице на рекламната кампания на Hugo Boss Ma Vie е актрисата Гуинет Полтроу. В нежния флорален аромат са преплетени уханни нотки цвят от кактус, розова фрезия, роза и жасмин, дървесни нотки и кедър. Парфюмът в розов флакон се свързва с посланието за деликатната сила на дамите и покоряващата женственост, която носят. Hugo Boss Ma Vie е вдъхновен от независимия дух на жените и от желанието им да се наслаждават на живота. Дамите, влюбени в аромата, са завладяващи, сияйни и самоуверени. Hugo Boss Ma Vie е дневен парфюм, а чистото му, свежо и лъчезарно ухание е най-подходящо за пролетта и лятото. Ароматът е дълготраен, едновременно елегантен и фин, но и игрив.

Дамският Hugo Boss The Scent впечатлява с изтънчената си сладост

Флорално плодовият парфюм излиза на пазара през 2016 година. Уханието се открива с хармонично съчетание от сочна праскова и деликатна фрезия. В сърцевината се долавя ароматният полъх на османтус, а финалът притежава подчертан гурме характер благодарение на нотката какао. Резултатът е модерно и пленително ухание, което вече няколко години запазва своята актуалност. Рекламно лице на Hugo Boss The Scent е моделът Анна Еверс.

Hugo Boss Hugo Woman Extreme е дамски парфюм, който носи оптимизъм и добро настроение

Представен е през 2016 година. В уханната композиция са съчетани босилек и червена хималайска трева, жасмин, черен чай и османтус. Hugo Woman Extreme е по-модерна версия на първия дамски парфюм, с който немският бранд посреща новия век – Hugo Woman от 2020 година. Ароматът е чудесен за ежедневието през пролетта и лятото с жизнерадостния си характер.

Дамските парфюми на Hugo Boss са вдъхновени от нежната сила на жената

Те са едновременно закачливи, деликатни, хармонични и чувствени. Дамските парфюми Hugo Boss притежават ухания, които привличат вниманието. Почитателките на бранда са красиви, самоуверени и модерни. Те са наясно с всички предимства, които притежават и държат да ги подчертават, където и да отидат. Наслаждават се на одобрение и интерес и грабват смело всяка възможност, която животът им предостави.

Rate article
Iskam NET
Add a comment